Bagataway 2024 | Indiánská cesta k míru

LK Kroměříž za podpory Visegrad Fund pořádá mezinárodní meeting věnovaný lakrosu!
LK Kroměříž organizes an international meeting dedicated to lacrosse with the support of the Visegrad Fund!

Information about Bagataway 2024 in SK | PL | EN (below)

28. 3. –  31. 3. 2024
(Velikonoce)
Mikulovice u Jeseníku
Areál Muna

Sportovně rekreační objekt klubu

Podrobnější informace o projektu (link)

Primárním cílem akce bude symbiotické setkání lidí z Polska, Česka a Slovenska v příjemném klimatu Hrubého Jeseníku. Celá akce bude věnována lakrosu a turistice. Program mimo jiné vyplní workshop, týkající se výroby dřevěných lakrosek. Zároveň bude k dispozici možnost využít dřevořezbářský koutek. Souběžně pak bude probíhat instruktáž hry, při níž boudou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si jak jednoruční, tak obouruční lakros. Součástí akce bude také lakrosová přednáška na téma ‘Od počátků v severní Americe až do současnosti’.

Na akci se můžete předem registrovat (link)

You can register for the event here (link)

supported by Visegrad Fund

LK Kroměříž za podpory Visegrad Fund organizuje medzinárodný meeting venovaný lakrosu!

28. 3. – 31. 3. 2024
Mikulovice pri Jeseníku
Areál Muna
Športovo rekreačný objekt klubu

Primárnym cieľom akcie bude symbiotické stretnutie ľudí z Poľska, Česka a Slovenska v príjemnej klíme Hrubého Jeseníka. Celá akcia bude venovaná lakrosu a turistike. Program okrem iného vyplní workshop, týkajúci sa výroby drevených lakrosiek. Zároveň bude k dispozícii možnosť využiť drevorezbársky kútik. Súbežne potom bude prebiehať inštruktáž hry. Návštevníci budú mať možnosť vyskúšať ako jednoručný, tak obojručný lakros. Súčasťou akcie bude aj lakrosová prednáška na tému ‘Od počiatkov v severnej Amerike až do súčasnosti’.


LK Kroměříž organizuje międzynarodowe spotkanie poświęcone lacrosse przy wsparciu Funduszu Wyszehradzkiego!

28. 3. – 31. 3. 2024
Mikulovice koło Jesionika
Kampus Muna
Obiekt sportowo-rekreacyjny klubu

Podstawowym celem wydarzenia będzie symbiotyczne spotkanie ludzi z Polski, Czech i Słowacji w przyjemnym klimacie Hrubégo Jeseníka. Całość imprezy będzie poświęcona lacrosse i turystyce. Program uzupełnią między innymi warsztaty związane z produkcją drewnianych stick do lacrosse. Jednocześnie będzie możliwość skorzystania z kącika snycerskiego. W tym samym czasie odbędzie się instrukcja gry. Odwiedzający będą mieli okazję spróbować swoich sił w lacrosse zarówno jednoręcznym, jak i dwuręcznym. W ramach wydarzenia odbędzie się także wykład o lacrosse na temat „Od początków w Ameryce do współczesności”.


LK Kroměříž organizes an international meeting dedicated to lacrosse with the support of the Visegrad Fund!

28th March – 31st March 2024
Mikulovice near Jeseník
Muna campus
Sports and recreation facility of the club

The primary goal of the event will be a symbiotic meeting of people from Poland, the Czech Republic and Slovakia in the pleasant climate of Jeseník mountains. The entire event will be dedicated to lacrosse and tourism. Among other things, the program will be completed by a workshop related to the production of wooden lacrosse sticks. At the same time, there will be an opportunity to use the woodcarving corner. At the same time, the instruction of the game will take place. Visitors will have the opportunity to try one-handed and two-handed lacrosse. The event will also include a lacrosse lecture. The topic will be ‘From the beginnings in North America to the present’.

You can register for the event here (link)